сряда, 15 юни 2011 г.

Основни лектори на 14-та конференция по чигун

 14-ТА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ЧИГУН
Студенец, Пловдивска обл., Родопите
14-17 юли, 2011 г.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОСНОВНИТЕ ЛЕКТОРИ
Ани Пешева е учила в Пекинския университет в Китай и Станфордския университет в САЩ. Получава уникалния шанс да се срещне и обучава при едни от най-видните китайски специалисти по чигун и китайска астрология и посвещава дълги години на тези науки и практики. Понастоящем Ани Пешева работи в Академия Ханлин и пише книги за източните методи за опазване на здравето. Автор е на книгите "Китайска астрология - 1 част: Звездите в четирите стълба на съдбата" и "Българско-китайски разговорник". Тел. 0899799638           hanlin_academy@yahoo.com  http://hanlin.hit.bg  http://anipesheva.blogspot.com
 Диана Митева, център "Идея Вита":
 "Моето изцеление и осъзнаване започна с практикуването на естествения чигун на д-р Ван Циенцюн през 2006 г.  Чрез   търсене и получаване на допълнителни знания и практики, стигнах до мисълта, че това, което ще правя по-нататък е служене с любов, за реализацията на което създадох център "Идея Вита". Ние правим всичко с любов. Това е моето желание - да служим на хората с любов".
София, кв. "Бели брези", ул. "Лерин" № 64  GSM 0888 803 745 ideavita.ood@gmail.com    www.idea-vita.com


  Дончо Лисийски е лекар, завършил медицинския факултет на ВМИ- София през 1996 г. и професионален курс по акупунктура през 2005 г. Понастоящем работи в кабинет по акупунктура в ДКЦ 17 в София, като се занимава единствено с акупунктура и чигун  и води курсове и занятия по лечебен чигун.
   Д-р Лисийски е професионалист, безрезервно предоставящ информация и помощ на всеки, който търси нещо повече от общи препоръки за хранене и движение. На всеки, който има силата и желанието да поеме отговорността за себе си и своето здравно състояние. Тел. 0887 741 008 office@daoistacupuncture.com 
http://www.daoistacupuncture.com София, бул.”Евлоги Георгиев”108, ДКЦ 17, к. 406


Георги Гаджев е един от хората, които по естествен начин бързо напредват в чигун, усъвършенствайки в детайли различните методи и школи и изучавайки в дълбочина теорията и историята на чигун. С огромното желание да сподели опитностите си и ползата от енергийните практики, Георги води занятия и курсове по чигун, които предизвикват голям интерес и радост и курсовете му набират все по-голяма популярност.  jgadjev@gmail.com 
тел. 0887 887 392,  0899316948,  0879 895 469
                                                                                                    

Бисер Петров е специалист по тайдзи и чигун повече от 20 години и скромно, но активно се занимава с духовните енергийни практики на Изтока. Преди няколко години по време на пребиваването си в Китай получи истинско признание на срещите си с даосите от известния манастир "Бао пу" в Ханджоу и манастира "Дзъ ся" в свещената планина Удан.  тел. 0886777864   quan_in@abv.bg 
 
 
Георги Изворски е поет, писател, учител и журналист. От 1999 г. светският живот остава на заден план и той се отдава на езотериката и окултизма. През лятото на 2002 напуска града и в продължение на шест години прекарва в единочество в Тетевенския балкан. От 2008 провежда духовни срещи-разговори из цялата страна. В десетките си лекции и беседи с различна тематика (от устройството на Вселената до природосъобразното хранене и начин на живот), той втъкава в многоликото ни битие „златната нишка“ на общочовешката любов, на приятелството, на разбирателството, на хармонията и мира. Единение на всички народи и религии, единение на всички общества и хора. Непоклатима основа на духовната му дейност са Великите Космически Принципи – Любов,  Мъдрост, Истина, Справедливост, Добротворчество. Тяхното прилагане на земята нарича простичко „Общуване по сърце“ и „Живот чрез Любов“. 
имейл за връзка: silvikar27@hotmail.com


Магистър Росица Бакалова е филолог-испанист по образование, завършила е Санктпетербургския университет, Русия. Зодия «Риба». Занимава се с нетрадиционни терапии – чигун от 1995 г., фън шуй,  медитация, рейки, ароматерапия, су джок, семетерапия, източни практики за хармонизация на личността и пространството.
 Майстор е по козметика и масаж при Камерата на занаятчиите (София),  аромолог (аromatherapist) и член на Международната федерация на ароматерапевтите (Лондон), майстор по класическо рейки, Каруна, Изис Сейким и др. видове, Шамбала базов мастер лечител. Води курсове по езотерика, медитация, ароматерапия, су джок терапия и др.
Тел. 0889 382 374, 0878 382 374
Цветозар Мръвков е основател на Асоциация “Фън Шуй Център” – България. Завършва Културология в Украйна и едновременно с това успешно защитава магистратура по Социална психология.
   Страстта му към фън шуй се запалва в началото на новото хилядолетие, когато започва да се занимава професионално с това изкуство. Има атестати от редица международни фън шуй организации, сред които “Международния Фън Шуй Форум”, както и “Централната Академия по фън шуй”. Автор е на десетки статии в пресата, на телевизионни и радио-интервюта, администрира няколко сайта и форуми за фън шуй в България, занимава се с проекти и консултации, изследва идеите на фън шуй у нас. Цветозар Мръвков е автор на книгата Българският Фън Шуй, която също ще бъде представена на конференцията.  http://fengshui-bg.com тел: 0885232001; 0886573306


Д-р Владимир Шишков е завършил медицина във ВМИ – Пловдив през 1990 година. От самото си завършване работи активно в областта на фармацията, храненето, лечението и превантивната медицина, както с природни, така и с фармацевтични продукти, храни и хранителни добавки. Автор е на редица публикации в популярни издания, посветени на рационалното хранене.  тел. 0885 580 580, http://www.zdravosloven.com v.shishkov@zdravosloven.comКамен Кетев се занимава с астрология от 1991 г. Защитава трета майсторска степен по чигун през 2000 г.  Специализира се в наталната, предсказвателната,    хорарната астрология и ректификация. Провежда курсове по астрология, чигун и медитация.

Светлана Костова е художник, етнограф и историк. От дълги години изследва историята и символиката на българските шевици. Твори главно в областта на художествения текстил – плъст (филц), рисувана коприна и ръчна хартия, но експериментира и в областта на живописта с акварел, темпера и акрил.
   Всеки, който се е докоснал до нейното изкуство открива един вълшебен свят, изпълнен с много енергия, любов и красота.
тел. 0887993166   svetlanakostova@abv.bg

Диана Мислиева, "Био Апи Мед"
Преди 12 години с моето семейство напуснахме големия град и устроихме живота си в планината сред природата.  Природата ни дава всичко необходимо – храна чрез плодовете, които ражда; релакс, енергия и лечение чрез звук, цвят, аромат, вода, слънце и вятър. Започнахме да подреждаме живота си по природните закони – променихме храненето си, възгледите за възпитание и цялата ценностна система. Това неминуемо определи и професионалния ни път. Специализирахме се в производство на продукти за храна, профилактика и лечение на пчелна и билкова основа.  
Тел.: 0878 191824 / 0878 181964  bioapimed@abv.bg

Дончо Кръстев изучава и практикува холистична медицина, източни и западни философски и религиозни концепции. В момента практикува хуманна медицина в гр. Гълъбово. Инструктор по кунгфу, стил  шон донг во дао. Председател е на Център за духовно и физическо усъвършенстване и изцеление на човека - Дао. Поет и автор на стихосбирките "Отново в замъка" и "Нашата приказка", както и на философско-езотеричния трактат на базата на "Книгата на промените" - "Пътник". Последната му книга "Танцът на спиралата" е наричана "новата книга на промените, книга за любовта и вечния живот". baho_db@abv.bg тел. 0897067670


   Саша Тодорова е завършила Софийския университет, специалност химия. След пенсионирането си се занимава с поезия, рисуване и езотерика. Има много изложби, както и разработки върху активиране на ДНК и темата за паневритмията разгледана в светлината на сакралната геометрия и торсионните полета. Последният й проект е свързан с водата, който се състои от три модула: Международен Институт за Изследване на Водата, дворец на водата и фонтан България, наречен с името ''AQWA''   за контакти: 0889823338, 0882807723
E-mail: sashatodorova@abv.bg   http://www.sashatodorova.orgБаню Кацаров е известен фитотерапевт и чигунист, практикуващ повече от 20 години билколечение, суджок и прана.
с. Царацово, Пловдивска обл.  
тел. 03127/24-01, 0887572873 


Милка Михайлова е рейки мастер от 8 години и има около 400 ученици. Занимава се с неутрализиране на всички видове отрицателни енергии, магии, духове и други  енергиини паразити. От 6 години е ръководител на общността на учението Бруно Грьонинг в Пловдив.
Тел. 0897227114  и 0879186911 mila_reiki@abv.bg  www.bruno-groening.org 


Анелия Цветанова е астролог, езотерик и  ръководител на център по астрология "Алия". Автор е на книгите "Неподвижните звезди", "Черната Луна", "Минералите", "Венера.Нибиру.2012" и др., някои от които са написани пoд диктoвкa, чрез приемане на  инфopмaция oт виcoкopaзвити cъщеcтвa в шеcтo измеpение.
Кремлина Стоилова е специалист по Лечение с прана по системата на Мастер Чоа Кок Сюи. Преподава Лечение с прана за начинаещи и напреднали, Супер брейн йога.Помага на хората да изучат и прилагат жизнената енергия съзнателно във всички сфери на живота – за здраве и хармонични междуличностни отношения, в храненето, земеделието и професията.  
Тел. 0898 746 126   stoilova_k@abv.bg

 Емилиян Христов - преподавател по чигун
тел. 02/8879823, 0885441552, 0878242891.

Светломир Видулов - преподавател по чигун
Тел. 0886272928


Няма коментари:

Публикуване на коментар