сряда, 15 юни 2011 г.

Основни лектори на 14-та конференция по чигун

 14-ТА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ЧИГУН
Студенец, Пловдивска обл., Родопите
14-17 юли, 2011 г.

ПРЕДСТАВЯНЕ НА ОСНОВНИТЕ ЛЕКТОРИ
Ани Пешева е учила в Пекинския университет в Китай и Станфордския университет в САЩ. Получава уникалния шанс да се срещне и обучава при едни от най-видните китайски специалисти по чигун и китайска астрология и посвещава дълги години на тези науки и практики. Понастоящем Ани Пешева работи в Академия Ханлин и пише книги за източните методи за опазване на здравето. Автор е на книгите "Китайска астрология - 1 част: Звездите в четирите стълба на съдбата" и "Българско-китайски разговорник". Тел. 0899799638           hanlin_academy@yahoo.com  http://hanlin.hit.bg  http://anipesheva.blogspot.com
 Диана Митева, център "Идея Вита":
 "Моето изцеление и осъзнаване започна с практикуването на естествения чигун на д-р Ван Циенцюн през 2006 г.  Чрез   търсене и получаване на допълнителни знания и практики, стигнах до мисълта, че това, което ще правя по-нататък е служене с любов, за реализацията на което създадох център "Идея Вита". Ние правим всичко с любов. Това е моето желание - да служим на хората с любов".
София, кв. "Бели брези", ул. "Лерин" № 64  GSM 0888 803 745 ideavita.ood@gmail.com    www.idea-vita.com


  Дончо Лисийски е лекар, завършил медицинския факултет на ВМИ- София през 1996 г. и професионален курс по акупунктура през 2005 г. Понастоящем работи в кабинет по акупунктура в ДКЦ 17 в София, като се занимава единствено с акупунктура и чигун  и води курсове и занятия по лечебен чигун.
   Д-р Лисийски е професионалист, безрезервно предоставящ информация и помощ на всеки, който търси нещо повече от общи препоръки за хранене и движение. На всеки, който има силата и желанието да поеме отговорността за себе си и своето здравно състояние. Тел. 0887 741 008 office@daoistacupuncture.com 
http://www.daoistacupuncture.com София, бул.”Евлоги Георгиев”108, ДКЦ 17, к. 406


Георги Гаджев е един от хората, които по естествен начин бързо напредват в чигун, усъвършенствайки в детайли различните методи и школи и изучавайки в дълбочина теорията и историята на чигун. С огромното желание да сподели опитностите си и ползата от енергийните практики, Георги води занятия и курсове по чигун, които предизвикват голям интерес и радост и курсовете му набират все по-голяма популярност.  jgadjev@gmail.com 
тел. 0887 887 392,  0899316948,  0879 895 469
                                                                                                    

Бисер Петров е специалист по тайдзи и чигун повече от 20 години и скромно, но активно се занимава с духовните енергийни практики на Изтока. Преди няколко години по време на пребиваването си в Китай получи истинско признание на срещите си с даосите от известния манастир "Бао пу" в Ханджоу и манастира "Дзъ ся" в свещената планина Удан.  тел. 0886777864   quan_in@abv.bg 
 
 
Георги Изворски е поет, писател, учител и журналист. От 1999 г. светският живот остава на заден план и той се отдава на езотериката и окултизма. През лятото на 2002 напуска града и в продължение на шест години прекарва в единочество в Тетевенския балкан. От 2008 провежда духовни срещи-разговори из цялата страна. В десетките си лекции и беседи с различна тематика (от устройството на Вселената до природосъобразното хранене и начин на живот), той втъкава в многоликото ни битие „златната нишка“ на общочовешката любов, на приятелството, на разбирателството, на хармонията и мира. Единение на всички народи и религии, единение на всички общества и хора. Непоклатима основа на духовната му дейност са Великите Космически Принципи – Любов,  Мъдрост, Истина, Справедливост, Добротворчество. Тяхното прилагане на земята нарича простичко „Общуване по сърце“ и „Живот чрез Любов“. 
имейл за връзка: silvikar27@hotmail.com


Магистър Росица Бакалова е филолог-испанист по образование, завършила е Санктпетербургския университет, Русия. Зодия «Риба». Занимава се с нетрадиционни терапии – чигун от 1995 г., фън шуй,  медитация, рейки, ароматерапия, су джок, семетерапия, източни практики за хармонизация на личността и пространството.
 Майстор е по козметика и масаж при Камерата на занаятчиите (София),  аромолог (аromatherapist) и член на Международната федерация на ароматерапевтите (Лондон), майстор по класическо рейки, Каруна, Изис Сейким и др. видове, Шамбала базов мастер лечител. Води курсове по езотерика, медитация, ароматерапия, су джок терапия и др.
Тел. 0889 382 374, 0878 382 374
Цветозар Мръвков е основател на Асоциация “Фън Шуй Център” – България. Завършва Културология в Украйна и едновременно с това успешно защитава магистратура по Социална психология.
   Страстта му към фън шуй се запалва в началото на новото хилядолетие, когато започва да се занимава професионално с това изкуство. Има атестати от редица международни фън шуй организации, сред които “Международния Фън Шуй Форум”, както и “Централната Академия по фън шуй”. Автор е на десетки статии в пресата, на телевизионни и радио-интервюта, администрира няколко сайта и форуми за фън шуй в България, занимава се с проекти и консултации, изследва идеите на фън шуй у нас. Цветозар Мръвков е автор на книгата Българският Фън Шуй, която също ще бъде представена на конференцията.  http://fengshui-bg.com тел: 0885232001; 0886573306


Д-р Владимир Шишков е завършил медицина във ВМИ – Пловдив през 1990 година. От самото си завършване работи активно в областта на фармацията, храненето, лечението и превантивната медицина, както с природни, така и с фармацевтични продукти, храни и хранителни добавки. Автор е на редица публикации в популярни издания, посветени на рационалното хранене.  тел. 0885 580 580, http://www.zdravosloven.com v.shishkov@zdravosloven.comКамен Кетев се занимава с астрология от 1991 г. Защитава трета майсторска степен по чигун през 2000 г.  Специализира се в наталната, предсказвателната,    хорарната астрология и ректификация. Провежда курсове по астрология, чигун и медитация.

Светлана Костова е художник, етнограф и историк. От дълги години изследва историята и символиката на българските шевици. Твори главно в областта на художествения текстил – плъст (филц), рисувана коприна и ръчна хартия, но експериментира и в областта на живописта с акварел, темпера и акрил.
   Всеки, който се е докоснал до нейното изкуство открива един вълшебен свят, изпълнен с много енергия, любов и красота.
тел. 0887993166   svetlanakostova@abv.bg

Диана Мислиева, "Био Апи Мед"
Преди 12 години с моето семейство напуснахме големия град и устроихме живота си в планината сред природата.  Природата ни дава всичко необходимо – храна чрез плодовете, които ражда; релакс, енергия и лечение чрез звук, цвят, аромат, вода, слънце и вятър. Започнахме да подреждаме живота си по природните закони – променихме храненето си, възгледите за възпитание и цялата ценностна система. Това неминуемо определи и професионалния ни път. Специализирахме се в производство на продукти за храна, профилактика и лечение на пчелна и билкова основа.  
Тел.: 0878 191824 / 0878 181964  bioapimed@abv.bg

Дончо Кръстев изучава и практикува холистична медицина, източни и западни философски и религиозни концепции. В момента практикува хуманна медицина в гр. Гълъбово. Инструктор по кунгфу, стил  шон донг во дао. Председател е на Център за духовно и физическо усъвършенстване и изцеление на човека - Дао. Поет и автор на стихосбирките "Отново в замъка" и "Нашата приказка", както и на философско-езотеричния трактат на базата на "Книгата на промените" - "Пътник". Последната му книга "Танцът на спиралата" е наричана "новата книга на промените, книга за любовта и вечния живот". baho_db@abv.bg тел. 0897067670


   Саша Тодорова е завършила Софийския университет, специалност химия. След пенсионирането си се занимава с поезия, рисуване и езотерика. Има много изложби, както и разработки върху активиране на ДНК и темата за паневритмията разгледана в светлината на сакралната геометрия и торсионните полета. Последният й проект е свързан с водата, който се състои от три модула: Международен Институт за Изследване на Водата, дворец на водата и фонтан България, наречен с името ''AQWA''   за контакти: 0889823338, 0882807723
E-mail: sashatodorova@abv.bg   http://www.sashatodorova.orgБаню Кацаров е известен фитотерапевт и чигунист, практикуващ повече от 20 години билколечение, суджок и прана.
с. Царацово, Пловдивска обл.  
тел. 03127/24-01, 0887572873 


Милка Михайлова е рейки мастер от 8 години и има около 400 ученици. Занимава се с неутрализиране на всички видове отрицателни енергии, магии, духове и други  енергиини паразити. От 6 години е ръководител на общността на учението Бруно Грьонинг в Пловдив.
Тел. 0897227114  и 0879186911 mila_reiki@abv.bg  www.bruno-groening.org 


Анелия Цветанова е астролог, езотерик и  ръководител на център по астрология "Алия". Автор е на книгите "Неподвижните звезди", "Черната Луна", "Минералите", "Венера.Нибиру.2012" и др., някои от които са написани пoд диктoвкa, чрез приемане на  инфopмaция oт виcoкopaзвити cъщеcтвa в шеcтo измеpение.
Кремлина Стоилова е специалист по Лечение с прана по системата на Мастер Чоа Кок Сюи. Преподава Лечение с прана за начинаещи и напреднали, Супер брейн йога.Помага на хората да изучат и прилагат жизнената енергия съзнателно във всички сфери на живота – за здраве и хармонични междуличностни отношения, в храненето, земеделието и професията.  
Тел. 0898 746 126   stoilova_k@abv.bg

 Емилиян Христов - преподавател по чигун
тел. 02/8879823, 0885441552, 0878242891.

Светломир Видулов - преподавател по чигун
Тел. 0886272928


1 коментар:

  1. There are many different DKNY mens watches on the market. This is because the demand for replica watches sale is so large. In the past, fashion accessories such as replica watches uk were far more popular with women. This was mainly because fashion accessories such as breitling replica uk were largely associated with women. Now in the modern day however, men are just as likely to buy a replica watches sale as women. Retailers have cottoned on to this and therefore now promote far more rolex replica sale for men. Knowing which watch to buy can be a tough choice. However buying a DKNY mens watch is really rather simple. This is because breitling replica uk have many characteristics about them that make them a good choice for people to buy. Firstly, DKNY mens watches have all been designed to an excellent standard.

    ОтговорИзтриване