петък, 7 май 2010 г.

Книгата "КИТАЙСКА АСТРОЛОГИЯ - 1 ЧАСТ"


Книгата "КИТАЙСКА АСТРОЛОГИЯ - 1 ЧАСТ: Звездите в четирите стълба на съдбата" вече излезе от печат!


 
Каква е връзката на дванайсетте животни с петте елемента в китайската астрология? Какво означава да сте родени в годината на Металния Тигър, месеца на Земния Заек, деня на Водния Плъх и часа на Дървената Коза? Различните комбинации определят вашите индивидуални характеристики в китайския хороскоп.

Хората, родени в деня на Дървения Плъх и Земния Заек имат звездата Прогрес и стремително напредват и успяват в живота. Родените в деня на Земното Куче или Водния Дракон са под влиянието на звездата Смелост и борбен дух и са умни, силни и мъжествени личности. А родените в деня на Огнения Тигър или Земния Дракон са страстни натури – на тях се пада звездата Страсти.

А кои звезди се падат на вас? Кои са вашите дадености и скрити таланти, особеностите на характера ви, отношенията ви с хората, любовта, брака, работата, духовността... В кои периоди от живота ставате по-силни или по-слаби в дадена област, кога трябва да се пазите от наранявания, болести и различни проблеми?

За първи път извън Китай се издава книга с толкова обширна информация за звездите в китайската астрология. Използвайте възможността да научите за 168 различни звезди и тяхното влияние върху съдбата на човека.


ISBN: 9789549204056
Автор: Ани Пешева 
Издател: Ханлин
Издадена: 2010
Размери: 16.50x23.50
Брой страници: 248
Корица: Мекa
Език: Български
Цена: 12.00 лв.

Сподели във Facebook

Няма коментари:

Публикуване на коментар