вторник, 25 октомври 2011 г.

Салата от ряпа по китайски





























Настъргваме половин ряпа.
Добавяме 1 ч.л. сол и след 5 минути изстискваме водата от ряпата.
После добавяме малко захар, оризов оцет и сусамено олио.
Отгоре може да се поръси с малко сусам и пресен лук.
Разбъркваме внимателно и сервираме.

Чудесна рецепта за регулиране на Ин и Ян в организма, прочистване на патогените, предпазване от грип, укрепване на белите дробове и храносмилателната система. Стимулира образуването на телесни течности, като същевременно прочиства патогенната слуз и влага от тялото.

И да не забравяме хубавата китайска поговорка:
"Когато ряпата излезе на пазара, аптекарите отиват да играят карти"

Няма коментари:

Публикуване на коментар