вторник, 25 октомври 2011 г.
Салата от ряпа по китайски
Настъргваме половин ряпа.
Добавяме 1 ч.л. сол и след 5 минути изстискваме водата от ряпата.
После добавяме малко захар, оризов оцет и сусамено олио.
Отгоре може да се поръси с малко сусам и пресен лук.
Разбъркваме внимателно и сервираме.
Чудесна рецепта за регулиране на Ин и Ян в организма, прочистване на патогените, предпазване от грип, укрепване на белите дробове и храносмилателната система. Стимулира образуването на телесни течности, като същевременно прочиства патогенната слуз и влага от тялото.
И да не забравяме хубавата китайска поговорка:
"Когато ряпата излезе на пазара, аптекарите отиват да играят карти"
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар