четвъртък, 19 декември 2013 г.

безплатно изчисляване на звездите в четирите стълба на съдбата

Имам чудесна новина за любителите на китайската астрология!!

Марина Софрониева, която е наша добра приятелка и курсистка е направила програма за изчисляване на четирите стълба на съдбата (八字, "осемте йероглифа")! Програмата е безплатна. Изчисленията са точни и направени според книгата ми за звездите в китайската астрология.

Огромни благодарности на Марина за този прекрасен подарък към всички!

Ето линк към сайта с програмата:
http://www.afetech.eu/feng_shui/Form-1.html

4 коментара:

  1. много много благодаря !
    Очаквам с нетърпение и втората книга !
    Огромни благодарности и на на Марина !

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте Ани !! Всички калкулатори който аз съм пробвала ми дават ,че съм родена в ден на слаб огън и земна клонка бик. А Вашият ми изчислява ,че съм ден на дървено куче .Възможно ли е да има допусната грешка във програмата. за самия вид на програмата и информацията в нея моите впечатления са - БРАВО !На български език ,добре поднесена информация.

    ОтговорИзтриване
  3. Здравейте Ани . Пограмата е много хубава и изчерпателна , поздравления. Това , което ми направи впечатление обаче , е че не са взети в предвид часовата зона и лятното часово време ако човека е роден в този период . Доколкото ми е известно изчисляването във всички видове астрология се прави съобразно времето в Гринуич, което е с 2 часа назад от нашето време в България (Източноевропейско + 2) и съответно +3 ако човека е роден в лятното часово време . Това за 2/3 часа разлика, което е важно за коректното изготвяне на натална карта и определянето на точния час на раждане .

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте, Ани,
    Сайтът за изчисление в момента не работи. Можете ли да го пуснете наново?
    Благодаря предварително.

    ОтговорИзтриване