вторник, 26 април 2011 г.

Сай Баба


На 24 април известният индийски гуру Сай Баба почина на 84-годишна възраст. Самият той няколко пъти е казвал, че животът му ще продължи 96 години, но ето, че предсказанията му излязоха погрешни.

Сай Баба е роден на 23 ноември 1926 г., в 6:22 ч. сутринта в Путапарти, Индия.
Ето какви са знаците в китайския му хороскоп (по метода на четирите стълба на съдбата):


Час: син мао (Ин Метал Заек)
Ден: бин чън (Ян Огън Дракон)
Месец: дзи хай (Ин Земя Прасе)
Година: бин ин (Ян Огън Тигър)

Дом на съдбата: син мао (Ин Метал Заек)


   Интересно е да се отбележи, че знаците на настоящата година (син мао - Метален Заек) са абсолютно същите като знаците в часа му на раждане и дома на съдбата. В китайската астрология часът на раждане показва старите години в живота. В случая със Сай Баба това повтаряне на знаци между текуща година и часа на раждане подсказва, че това е специална година (2011 г), преломна точка в неговия живот и дори може да означава животозастрашаващи условия, особено ако човек има сериозни здравословни проблеми.

Според класическите книги по китайска астрология, за тези, които имат клонка мао (Заек) в дома на съдбата е "изключително важно да бъдат скромни когато получат власт". Видимо е, че това не е така при Сай Баба. Той се провъзгласява за бог и привлича милиони поклонници. "Аз съм всички божества в едно"; "Нямаше никой, който да ме разбира преди да сътворя целия свят", - казва Сай Баба.


 Сай Баба е доволен да открие златна статуя с неговия образ.

  Суеверията, индокринацията и самозаблудите са част от основните пречки и капани по пътя на духовното развитие.




2 коментара: